Новини

На запрошення Rotary International Республіки Польща двоє дітей з Червоноградського району поїдуть на реабілітаційний тур до дружніх сусідів





На запрошення Rotary International Республіки Польща також за сприянням департаменту соціального захисту населення Львівської ОВА та управління соціального захисту населення Червоноградської РВА  двоє дітей з Червоноградського району поїдуть на реабілітаційний тур до Польщі. Такий тур був організований для категорії дітей воїнів, батьки котрих загинули або втратили здоров’я у війні, що розпочалася 24 лютого і триває досі.

Відтак, працівниками соціального захисту населення Червоноградської РВА було опрацьовано списки сімей територіальних громадах Червоноградського району, де виховуються діти, які отримали статус «Дитина, батько якої загинув у зоні проведення бойових дій» та «Дитина, батько якої втратив здоров’я у війні» було отримано дозвіл батьків щодо двох дітей 2015 року народження з Червоноградської та Лопатинської громад.

Зазначимо, під час підбору було враховано матеріальний, соціальний та психоемоційний стан сімей.

Як зазначають у департаменті, відпочинок буде у місті Закопане. Діти перебуватимуть під наглядом психологів, лікарів та педагогів-вихователів з України та проживатимуть, в готелі «Biały Dunajec». Усі витрати: транспорт, харчування, проживання, страхування, атракціони та все, що необхідно в такій ситуації, покриває Rotary International.