Новини

У Червонограді відбулись консультації щодо просторового планування





Напередодні в Червонограді відбулись консультації щодо плану справедливої трансформації Червоноградської громади! Ця зустріч стала восьмою у межах проєкту «Підтримка структурних змін у вугільних регіонах України», який впроваджується в Україні німецькою компанією GIZ Ukraine.

Дискусія торкалась питань актуального стану справ із містобудівною документацією району а також громади та найближчих планів і побажань щодо її стратегічного розвитку. Учасники поділилися власним баченням та ідеями і, врешті, домовились, що далі спільно працюватимуть над підготовкою технічного завдання для проведення топогеодезичної зйомки, яка стане першим кроком на довгому шляху розроблення та затвердження комплексного плану Червоноградщини. 

“Ми розглянули актуальний стан справ із містобудівною документацією району, уважно вислухали найближчі плани та побажання щодо стратегічного розвитку громади, поділилися власним баченням та ідеями і, врешті, домовились, що далі спільно працюватимемо над підготовкою технічного завдання для проведення топогеодезичної зйомки. Власне, це і стане першим конкретним кроком на довгому шляху розроблення та затвердження комплексного плану Червоноградщини”, — прокоментувала директорка департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської ОВА Олена Василько.

Серед учасників — представники регіональних та місцевих органів влади, неурядових організацій, шахтарських профспілок, бізнесу, а також фахові експерти